Orkid Says:

You can start anywhere and do anything with a good attitude and willingness to learn

Wednesday, January 6, 2010

Adakah berdua lebih baik?

Tolong!!

Kadang2 saya terpikir..

Kenapa perlu saya bercouple eh?

All this more than 3 yrs relationship..

Suddenly tanya balik

Yes. Im fall in love. Tapi apa kepentingannya eh?

People always said

"I never had a dream come true, until i find you."

huhu. betol ke?

Betol ke dgn ada pasangan, impian kita akan menjadi nyata?

Betol ke dgn ada pasangan kita akan jadi stronger?

Betol ke dgn ada pasangan sume menjadi happier?

Saya terpikir..apa impian saya yang telah menjadi nyata after met him.

I dun think that im stronger, saya jadi lebih fragile bila terasa dgn dia atau berjauhan dgn dia

Yes. I'm happier. But does it mean that i never feel hepi b4 i met him?

Kepada kawan2 yang dah lame couple..

Pernah tak kita rasa kita banyak neglect diri kita for the sake of him? I mean bukan lah mende yang tangible.

Macam...achieving our dream. use ourself to the fullest potential.
Tanpa perlu pikir apa2, selain diri kita.

I loved him. No doubt abt it. Serius.

Kami sangat jarang bergaduh. He's just too nice and too sweet.

If sape2 kenal both of us boleh tahu kenapa.

Tapi lately saya selalu memikirkan hal ini.

Memikirkan impian2 yg belum tercapai.

Memikirkan pasal diri sendiri.

Memikirkan pasal masa depan.

Hey hey. Jgn pikir saya mahu putus atau skang kami sdg bergaduh. Demi Allah tidak.

Tapi saya rasa macam ada hole in my life

Mungkin hubungan tiada lagi spark.

Kalau berdua lebih baik, apa baiknya?

Apa beza bersendiri, dgn famili, kwn2 dan paling penting ALLAH?

(This is an exception for married couple. I know mmg berdua dlm hubungan perkahwinan is the best)

I'm a goal achiever girl. Tapi sekarang i feel drifted away. Rasa macam hilang personaliti bila everytime i open my eyes, i just think of him.

Why dun i think of me? And make the better me? To make the better world?

Kalau berdua senang utk achieve segalanya, adakah ini bermakna saya sebelum ini tak achieve apa2 tanpa dia?

OMG. Pls help me. I need him. Tapi at the same time something is missing. Not his fault. Missing in me. I need to find myself....

4 comments:

SuRayA^i. said...

hurm..kalo berdua dlm marriage is d best..pe kate ko kawen je? xdelah runsing cmni XD

Farhah (applegreen) said...

dear.luckily u have ojan tau:) he is very understandable.u can drive him to become more achieveable too!hahaha.*confirm ojan kembang xkempis pas aku puji*

anyway,for this time being, aku takdela plak masalah nak achieve ape-ape.sebab aku bukan achieveable women.hahaha.aku terime seadanya apa yg aku dpt.hahahha.*sebab malas nak achieve high-high*

tapi kalo untuk kebaikan diri, for sure..ajak sama-sama. tapi kalo untuk diri sendiri mcm shopping ker,atau shopping jugak ker,or maybe shopping jugak..aku mmg takleh pk diri je.sebab nnti aku sndiri abes duet.hahahaha.kene buat for the sake of ishak in term of shopping.huhuhu.

dyla said...

menyayangi si dia adalah same seperti menyayangi org lain sepert allah family cuma beza nye ianya adalah seorang lelaki..perasaan cinta tuhan yg jadikan dia xkan berikan kpd kamu jika kamu tidak memerlukan nya..hehe..sumpah tu suma ayt ak tau..ngee~

Orkid said...

sur,dyla, peah. thanks taw. skang aku xtaw ape aku nk T.T

sur: nak kawen? tu adalah da last thing i wud do. haha

peah: btol. boleh achieve same2. tp ye ke? hahaa