Orkid Says:

You can start anywhere and do anything with a good attitude and willingness to learn

Saturday, February 13, 2010

Whisper Your Love Contest



Dah lame sangat saya tak post entry jiwang karat. Bila dia jauh di mata, mula lah rindu semua, ada feel romantik2. hehe. Tiba2 jumpa contest yg sangat best. Kira 2 dlm 1. Meluahkan cinta plus masuk contest :)

Sape2 nak join mehla singgah cni ----> http://hanalovenest.blogspot.com/2010/01/whisper-your-loves-contest-tejermahan.html

syarat2 pertandingan :

---Penyertaan terbuka kepada semua blogger sama ada yang masih couple, dah bertunang atau pun berkahwin.
---Entry boleh dalam bahasa melayu atau inggeris.
---Letak kan blog Hana's Love Nest dalam blog list anda.


Inilah lelaki yang bertakhta di hati saya selama 4 tahun.. I love this pic bcoz it shows his character..very gentle n loving..

Ini nukilan ikhlas dari hati saya... Saya tulis sendiri taw. X ada plagiarism :P

ARJUNA HATI

Datanglah wahai arjuna hati,
Walau sekadar dalam mimpi,
Aku menantimu,
Aku mencarimu

Arjunaku, dialah di sisi
Kutahu kau pasti akan hadir
Biar harus kumenunggu seribu tahun lagi

Arjuna hati
Aku dalam keseksaan
Kau datang bersama keajaibanmu
Menghangatkan sanubariku

Kutahu arjunaku dialah di hati
Dia yang kudambai
Arjuna kubelum di sisi
Satu hari didakapannya pasti..

"My happiest moments weren't complete
If you weren't by my side
You're my relation
In connection to the sun
With you next to me
There's no darkness I can't overcome
You are my raindrop
I am the sea
With you and God, who's my sunlight
I bloom and grow so beautifully
Baby, I'm so proud
So proud to be your girl
You make the confusion
Go all away
From this cold and messed up world.
I am in love with you... Dangerously In Love, Beyonce"

P/s: He is my the other half. I praise Allah to give me this man. I hope we will be together until we are married and together in Jannah. Ameen :)

3 comments:

Fauzan Abdullah said...

Nie confirm mng nie!! serius!!

yg..pntg..weee....

ARJUNA HATI~~

farhana ghafar said...

I'm so sorry sebab lambat bagi feedback. I balik kg then tak dapat nak online. 3 lg yang contestant lain pun sama jugak macam U. Bagi komen tapi tak dapat approve sebab I tak online. Yang letak ur link dekat participants pun my bf yang buatkan. Kalau u dapat comment ni, hit me back kay. Thanx 4 joining my contest. All the best 4 u!!

Natasha said...

gud luck gurl..jom join contest kat blog kak tash plakk...