Orkid Says:

You can start anywhere and do anything with a good attitude and willingness to learn

Sunday, February 7, 2010

Jom Join Contest! (Menang couple tee)

Yayy!! Join contest lagi. Harap2lah sempat. Tutup 7 Feb.
Baru jumpee...Ya ampunnn



Syarat-Syarat nak join contest:
1st: adalah seorang blogger dan ada blog sendiri
2nd: gambar yg digunakan adalah gambar sendiri
3rd: letak banner di bwh ni kat dalam entry anda dan jugak sidebar
(backlink ke blog ini jangan lupe)

Cara-Cara Nak join:
Buat entry pasal contest JJC (menang couple tee's)
tajuk: Jom Join Contest (menang Couple tee's)
Letak banner di atas di sidebar dan entry
Letak pice anda dan pasangan dalam entry (1 aje)
kalo boleh non edited pice yer

So inilah gambar yang saya pertaruhkan.. :) Masa ni kami celbrate birthday my b kat Bukit Tinggi. Sangat best dan romantik. Sebelum tu gi skytrekking kat Bukit Cerakah.

Memang sangat memorable :)

2 comments:

☺[ai][sUmi]☺Chan said...

last minit contest.. tahniah diterima.. thanks join contest sumi..

☺[ai][sUmi]☺Chan said...

last minit contest.. tahniah diterima.. thanks join contest sumi..