Orkid Says:

You can start anywhere and do anything with a good attitude and willingness to learn

Monday, February 8, 2010

MPP Alumni Gathering

Yer.. sudah hampir 2 tahun meninggalkan zaman MPP yang sangat hectic. Tapi sangat seronok taw. Tido xtentu. Makan tak tentu. Baju tak tentu. Bilik terabur tahap dewa. Muka memang tak siap. Esemen, lecture sume abes kantoi. hahaaha. Malah clash pon time2 tuh. Hebat tol! :P

Alhamdulillah, i still can maintain :)

Memang sangat rindu dgn zaman MPP. Bekerja dalam dept PR sangat best ok. Tiap2 minggu ade je berjalan.

OK. Bercerita pasal kisah dulu memang takkan abes. Kena wat satu entry jz for that.

Tahun alhamdulillah, bekas mpp yang veteran nih diajak untuk menubuhkan alumni mpp.

Saya sangat excited even takdela ngam sangat dgn bekas2 mpp nih. Tapi xpe, demi memperjuangkan hak student, apa2 pon sanggup ditempuh (cehhh tipu je wehhh ayat ngade) hik3

Ha!! dak UTP!! Kenal tak sape neh? Ni la hanif humam. Presiden baru kita ye. Dia ni masa pemerintahan autokratik Syahmi (jgn mrh.hehe) dia adalah setiausaha 1.

Sekarang, dia menang lagi dan meneruskan perjuangan. Hopefully dia dapat kotakan segala janji2 yang lepas.

Hanif! I believe in u k?

Jadi, inilah sedikit tentative die

Date: Sunday, 7 February 2010
Time: 10 am
Venue: V2 foyer
Guests of Honor: MPP’s & All Ex-MPP’s


Tentative:
10.00 AM Arrival of Ex-MPP & MPPUTP
10.05 AM Welcoming remarks by Master of Ceremony
10.10 AM Speech by the President of MPPUTP
10.20 AM Ex-MPP and MPPUTP introduction session
10.30 AM Objective and Election of head, assistant and treasurer of MPPUTP alumni
10.45 AM Eating + Free Group Sharing session
11.10 AM Wrapping session
11.15 AM Photography session
11.20 AM End


Jadi, inilah dia presiden baru mpp alumni. Dia sangat berkaliber ok. Bakri, im willing to help u n i will support this organization 100%!
Vice dia zila, vice president 2007/2008

Jadi, kat sana, kami bertemu kembali dan borak borak n makan makan. hehe.



Gambar sebelah kiri anda ialah boss saya yang garang. hahaha.


Ok. yg baju turqoise tuh bakal menteri pembangunan wanita dan keluarga. ahhaah. ok tipu.

Ceh..wanita berbaju turqoise itu sungguh poyo berpura2 fokus. hahaa


Sesi dapat adiah. I like! Tapi bukak2 je terus patah. OK. Saya ganas sangat.


Nilah kami..barisan kepimpinan negara masa hadapan. Ameen.


Seronok taw dapat berkumpul semula, membincangkan agenda2, masalah pelajar (ala bincang masalah negara) hehe. Saya akan berbakti selagi mampu. Untuk topup kelemahan saya sepanjang jadi MPP 2007/2008. InsyaAllah :)

4 comments:

Farhah (applegreen) said...

hahahah.mah, ko sperti di dalam organisasi lain.;P

Khairil Hafizi said...

hahaha.. aku xigt lg sg psl nh.. habeh la.. kne ader registration ke ape?

Orkid said...

peah: tu ah..aku memang 'unik'
keane: haha. xde la. nnt gtaw bakri invite ko ke gg

Fauzan Abdullah said...

wadduuh...ade alumni..
aku nk wat jugak lar..alumni club ojan..hahhaha!! :P