Orkid Says:

You can start anywhere and do anything with a good attitude and willingness to learn

Saturday, February 13, 2010

cOntesT sErLaHkAn DiRiMu

Wahhh saya takleh melepaskan diri dari join contest nih.. kalo nak join, dtgla kat sini --> http://pinkypwincess86.blogspot.com/2010/01/contest-gaya-menyerlah-anjuran-cik.html

Ni hadiah die..sgt besh!!

hadiah utama : 1 box ampoules (ade 10botol)dan facial massanger (wow!menarik bukan!)
tempat kedua : 5 botol ampoules + girl stuff**
tempat ketiga : 4 botol ampoules + girl stuff **
3 x saguhati : anything girl stuff **



Syarat2 mudah jeee...

1. terbuka sesiapa sahaja yang ade blog sendiri. --- checked

2.Letakkan contest banner berikut di sidebar blog anda dan banner tersebut tersebut mestilah link ke kepada blog cik pinky pwincess ini (klu xde link, penyertaan anda dianggap tidak lengkap syarat ye) --- checked

3. sila letakkan blog cik pinkypwincess di bloglist anda --- checked

4. WAJIB jadi follower sy agar anda tidak terlepas daripada mengetahui siapa pemenang contest ini kelak.. ;) -- checked

5. Buat entri mengenai contest ini dgn tajuk "cOntesT sErLaHkAn DiRiMu" ....Didalam entri anda juga perlu ada backlink ke blog saye ini -- checked

6. Letakkan gambar individu anda yg mane anda rase anda kelihatan menyerlah didalam gambar itu..xkisahlah gmbr close up muke je ke, half body ke, full body ke..yg penting pic itu adalah diri anda sendiri.

Inilah gambar yg dipertaruhkan..hehehe


7. Nyatakan ape masalah kulit anda atau pun ape yg anda inginkan untuk kulit wajah anda..contoh nye masalah jerawat, masalah kulit berminyak, masalah kulit kering ..pigmentation,nk mencerahkan kulit, nk kecikkan liang pori2, nk menegangkan kulit muke dan ape2 sajelah. ini penting supaya sy tahu ape yg sesuai untuk kulit anda apabila pemberian hadiah kelak sekiranya anda berjaya.

---> masalah saye kulit kusam, tak menyerlah. cewahh. buat mase ni, jerawat bkn masalah bsr, tapi ada bintik2 kecil yg sgt degil..nak sgt serum tu..pernah buat rawatan kt spa. mmg mahal charge utk sebotol serum, rm50.

8. Di dlm entri anda sila nyatakan anda mengetahui contest ini dari blog siapa.

Dari blog Ojan --> http://wanmohdfauzan.blogspot.com/

9.Sila tinggalkan URL contest anda di ruangan komen pada entri ini.(sekiranya letak url di komen pada ruangan entri yg laen, penyertaan anda tidak akn diterima.) dats it! ---checked

1 comment:

^^pWiNcEsS sYaQeErA^^ said...

hye..sowy lmbt hupdate..
cik pinky dah tgk da...name kam0 cik pinky msk kn dh dlm lixt..nnt tgk yeh..
neway..gudluck~thanks for join