Orkid Says:

You can start anywhere and do anything with a good attitude and willingness to learn

Friday, February 26, 2010

Maaf, dia memang hensem

Hahahhaa.



Tak taw nak letak tajuk apa..

Ok..post ni ialah post untuk menjawab persoalan Encik Kersani kita.

Sila rujuk ---> http://kersanisakti.blogspot.com/2010/02/maaf-dia-memang-cantik.html


Cik Orkid memang sangat2 suka baca post dia. Ada yang Cik Orkid agree, ada yang tak agree langsung. Tapi dia memang berani dan mempunyai observation yang sangat tinggi.

Ok. Cik Orkid telah memberi komen. Dan dia pun jawab dengan soalan. haha


So isu di sini, perempuan pandang rupa juga ke?

Ni ialah jawapan seorang gadis yang telah berpunya. haha.

Ok..to be honest, i think, again, I THINK kalo perempuan dia memang tak pandang sangat muka neh.

Memang sometimes perempuan terus suka bila tengok laki hensem. Tapi sesungguhnya, perangai, manner, attitude, yang tu yang menyumbang kpd kehenseman seorang lelaki.

Perempuan nih bila tengok artis2 je tiba2 jadi psiko sambil menjerit2

"Hensemnya!!!"

Tu ialah satu escapism. Sebab susah nak carik laki yg purrrrfeecctt macam dlm movie unless dia dah berpunya or gay. huk3.

Kami lebih banyak berpillow talk menceritakan perangai2 laki yang mencairkan hati kami compared to berapa tinggi dia, berapa tepat sudut mancung hidung dia, kaler kulit dia.

Kami sendiri sikit prejudis kepada laki2 hensem. Takut la dapat laki hensem2 sangat nih. Bukan sahaja digilai pompuan, sakgi tiba2 laki pun kacau. Haru biru. Baik stick kat muka sedap dipandang, perangai yang menyenangkan..

Memang kami pandang pada effort and attitude orang tuh. Sebab tu lah ramai je laki yang kurang hensem tapi dapat awek yang macam ratu cantik. Sebab perangai laki tuh membuatkan pompuan tu terikat.

Perempuan nih simple je..treat her right n she will be yours forever. I'm one of the victim. hahaa.

Entahlah. Ni pandangan saya yang dah takde nafsu tengok laki laen selain b saya. hahaha. Try tanya pandangan gadis single plak eh? :P

P/S: Matpi, mane eskrem aku? heheh

5 comments:

m.f.e.o.l.e.o said...

hoho! kacak dan bernas post ini..

kucingsiber said...

can't say tht i'm 100% agree to this post; tp bab effort mmg betol! :)

SuRayA^i. said...

maher zain is perfect i-think-so..!
tp da kawen T__T

kersani said...

hahaha! niceee.....

now i got the point!

eskrem? nanti kat gua tempurung aku blanja!

hehehe... :D

An aNgeL WrOtE my StoriES hEre said...

120% agreed!