Orkid Says:

You can start anywhere and do anything with a good attitude and willingness to learn

Monday, January 30, 2012

Herbalife Crazy Sale! - 30 n 31 Jan ONLY

I just need to share this. Sangat.

Siapa yang tak kenal produk herbalife yang da ada kat market lebih 30 tahun dan 80 negara. Testimoni hebat dari berjuta-juta orang.

Kali ini, my team buat promosi "gila" besar-besaran. Valid on 30th and 31st January (before 3pm) je.


Sepanjang saya consume herbalife for more than a year now, tak pernah ada promo macam ni. Sangat jeles ok! hehe.

This promo valid to my existing customer and new customer who buy product from me. Jangan claim promo ni dengan orang lain, memang takde punya (except dari team saya)

Semua yang amek mana2 lose weight program ni automatik layak untuk join lose weight challenge dengan cik orkid (program ni tailor made for B2B yang mana kita bagi hadiah once u hit your target utk kurang berapa kg). Tak sempat2 nak promote, tapi 3 orang sudah qualify dapat hadiah.

ANYWAY!!! Please grab this crazy deal. Serius.

How?

500vp
1. Anda akan dapat menikmati 35% discount seumur hidup
2. Kami akan mengeluarkan cash reward sebanyak RM250
*Produk lebih kurang 8 set = 4 bulan consumption
Minimum profit/saving: RM1400

1000vp
1. Anda akan menikmati 42% discount semasa pembelian
2. Anda akan menikmati 42% discount seumur hidup
3. Kami akan mengeluarkan cash rewad sebanyak RM500
*Produk lebih kurang 16 set = 8 bulan consumption
Minimum profit/saving: rm3000

Jika anda serius untuk start your bisnes:

4000vp

1. Terus mendapat title supervisor (berbanding kami yang tunggu 12bulan utk qualify supervisor sob sob)
2. Anda akan menikmati 50% discount semasa pembelian
3. Anda akan menikmati 50% discount/profit seumur hidup
4. Kami akan mengeluarkan cash rewad sebanyak RM2000
5. Instant profit of rm12,000 and royalty and other incentives.

Syarat-syarat kelayakan:
1. Anda belum lagi menjadi supervisor
2. Terbuka kepada team saya SAHAJA! (Sekiranya belum pernah menjadi distributor org lain, anda layak untuk qualify dengan team saya)
3. Pembelian dibuat pada 30 & 31 January 2012, invoice harus disimpan sebagai bukti pembelian


Crazy huh? Owhhh how i wish ada promo macam ni masa saya dulu haha! You will regret if x beli this product now. Dengan close consultation and support, you will achieve your goal, insyaAllah.

Cepat2 contact me at orkid88@gmail.com or 016202309 for more details.

If you prefer guys to give your consultation, u can contact my fiance at ojanbis@gmail.com or 0162632309.

Hurry guys!!

4 comments:

Anis_Apis said...
This comment has been removed by the author.
Orkid said...

OK dear, done email u. check ya :D

iyfahjo said...

hi dear, dh add link u!

Cik Ain said...

salam. done follow n link u dear.
http://nurulainlatif.blogspot.com/