Orkid Says:

You can start anywhere and do anything with a good attitude and willingness to learn

Tuesday, January 3, 2012

Rojak paling sedap di Muar




Ok...stop kejap review pasal kawen2 ni..hehe. Now nak cerita pasal rojak yang paling best kat muar, johor. Or should i say rojak yang paling best kat malaysia? Hehe. Seriusly xpenah lagi makan rojak petis yang sama macam D.R Rojak muar nih..by Pak Din :-)

Bagi sesiapa yang singgah ke muar, memang wajib datang try rojak nih. Rojak petis dengan tauhu, tempe, kangkung, sengkuang, timun, nenas. Awesome menjilat jari. Tapi cik orkid suka makan yang version pedas.tambah cili padi.



Ok..location kat pasar parit jawa..setiap hari. Dari pukul 10.30am - 7pm. Just ask orang kat situ DR Rojak sure they know :-) :-) sedap sangat sampai lupa nak amek gambar rojaknyeee hehehe.



Published with Blogger-droid v2.0.2

4 comments:

puteri nur aqiliah said...

rojak muar mmg sedap!

FaRRaHnIzE said...

ayah saya sebenarnyer sifu abg din nie tp now resepi dah ubah ckt2 but original lg power...hehehe..jgn marah...

FaRRaHnIzE said...

Ayah saya actually sifu abg din nie tp resepi nie dah diubah ckt.Original one lg power!!heeee

FaRRaHnIzE said...

ayah saya sebenarnyer sifu abg din nie tp now resepi dah ubah ckt2 but original lg power...hehehe..jgn marah...