Orkid Says:

You can start anywhere and do anything with a good attitude and willingness to learn

Sunday, January 8, 2012

Persiapan, perabot, pavlova

Wahhhh sedap pulak 3P. Today officially ngedate dgn my fiance. Tak tawu nak buat apa. Nak buat persiapan or survey memang xde mood. Maka agenda wajib ialah makan2. Masak untuk dia (kena masak once in a while kalo x dia rasa xdisayangi..comel je). Of coz, kalo cik orkid masak memang sah dia bertambah byk kali. Haha. Kemudian cik orkid mengidam goreng pisang..nak makan dgn sambal kicap dari rumah. Then lalu kedai perabot kat area sg chua tu then singgah untuk survey perabot. Haha. Seriously lagi excited nak hidup sama dari kenduri (gatal!)...


Kemudian ke kelana jaya untuk jumpa dengan customer herbalife yang kencing manis. Syukur sangat2 akak tu cakap level gula dia dari 12 b4 herbalife jatuh to 8. So dia repeat order :-) :-) tak tawu nak describe mcm mana hepinya kami. Its not about money..tp sbb tlg org. Kemudian tak tawu ke mana kami nak tgk wayangla kononnya..ke empire gallery. Mmg non hado la. Last2 makan pavlova. Sedap gile gile. Baru 1st time makan. Omg serius sipi2 je nak bungkus lagi haha. Den cik orkid terasa nak makan sushi. Maka en tunang baik hati terlebih sebab dapat masakan cik orkid, so ke ioi mall pulak. Makanlah sushi.


I'm a happy girl today. As always en tunang belanja hahahha. Tq for a wonderful day :-) :-)


Ps. Tambah hepi sbb ilang 1kg sbb start balik herbalife for 3days n umur bdn kurang 5tahun. Alhamdulillah.


Published with Blogger-droid v2.0.2

1 comment:

Fauzan Abdullah said...

honeymoon of engagement. eyh ade ke cam tuh? hahaa