Orkid Says:

You can start anywhere and do anything with a good attitude and willingness to learn

Sunday, August 8, 2010

A Quick One

Dah ramai sangat dah tanya pakai baju ape first day?

Haha.

To be honest, cik orkid tak risau pun pasal baju.

Tapi cik orkid lagi risau pasal what shoes to wear?

So memang dah beli awal2. Sebulan lepas kot. Try pon byk kali.

"Coz i believe a pair of right shoes just give u all the confidence that u need".

P/S: Tadi ada org ym saya dan berjanji sesuatu. Sangat berharap walau tak lah berharap. Eh? Apa ni. OK. Sangat hepi kalau dapat even tak mengharap. haha. U know who u r, MR silent reader :P

3 comments:

Farhah (applegreen) said...

oi.killer heels eh? ish2 budak nih nk kene nih!

huhuu

aku yg buat confidence kt ofis setakat nih selipar jepun.buley? :P

senang je nak bergerak. bru rase mcm bebas sket.lol~

Anne Boleyn said...

salam...

wahh kalau kita pulak lain. baju tu yang memberkan keyakinan. kasut tak kesah main rembat jek. heheh :p

btw, thanx sebab datang belog anne boleyn tinggal komen. keep in touch yaaa. :)

p/s: jom baca entry MTV Worldstage jom. :)

Orkid said...

peah: bkn killer heels lah. motip pki killer heels kt opis? haha

anne: tulaaa lain org lain kan? oret dear :)