Orkid Says:

You can start anywhere and do anything with a good attitude and willingness to learn

Wednesday, July 14, 2010

Majlis kami Bln December!

Gambar ni masa wedding my cousin. Sebelah ojan adik saya. Sebelah cik orkid my other cousin.

Sengal!

"Bila nak kahwin?"

Ni la soalan yang membingitkan telinga. hahaha.

Tapi suka gak act. Ada org amek berat haha.

To be honest, kalo boleh tanak kawen awal.
Sbb cik orkid kalo boleh nak ada anak terus pas kawen.

Kenapa tanak kawen awal?

Sbb anak?

Cik orkid tak rasa anak tu membebankan. Tapi cik orkid takot if masa cik orkid sibuk dgn kareer cik orkid tak sempat bagi sepenuh perhatian kat bakal baby. Tu je reason dia.

Hahaha.

Nak seribu daya ye tak?

Apapun, insyaAllah kami akan berkahwin bulan 12.
===

===

===

Tapi xtaw tahun nya bile. :P

4 comments:

Syafiq Afandi said...

bulan 12 thun bila tu kak???

Khairil Hafizi said...

bulan doblas? walap wooo~

Fauzan Abdullah said...

this year this year!! :P :P

siti nur afifah said...

hahahha~~siyes like this..
evrytyme ade mjlis family2 jek,,
msti klong akn d tanye...
bile kawen??n klong akn jwb bulan 12~~amiin..hihi..