Orkid Says:

You can start anywhere and do anything with a good attitude and willingness to learn

Friday, December 18, 2009

Y.E.S


Y.E.S

Y.E.S

Boleh tak kat umah, pagi petang siang malam

Saya asyik sebut je Y.E.S

serius. dalam kereta, masa makan, bila2 lah.

hahaha.

Year End Sales.

Dengan harapan mama ayah mengetahui isi hati anak perempuannya dan sudi memberi sedikit duit. haha


Namun harapan tinggal harapan.

Mama ayah wat tak dengar je. :(

Mama kata..nak apa lagi? Syuhada dah belikan 4 baju dari Aussie.

Aritu belanja beli tudung Ariani

Beli 2 helai baju.

Juga ada baju kurung and dress baru lagi.

Mahu apa lagi???

hahahaha.

Y.E.S.

Saya MEMERLUKAN (perlu ye bukan mahu)

- New bag
- Belt
- Rantai labuh
- New shawl and pasmina
- Baju
- N flats

Serius. Saya amat perlu items di atas. N FYI saye xdelah beli brg mahal2 or branded. X sanggup beli barang2 mahal. hahaa. Or dalam erti kata lain, tak berduit :P

oh..dan juga lipbalm n lipstick.

**Bestkan ada sugar daddy? hahahaha.

Namun yang demikian (ayat karangan BM), saya tak pernah la nak meminta2 from my B. Yes. Saya suka shopping (sape yang tak suke kan?) tapi it tastes better if we can buy with our own money aite? :) :)

Walau papa, biar kedana --> munshi. hahaha.

P/S: Apapun, saya bersyukur dgn nikmat Allah. Alhamdulillah. Bersyukur sangat ya Allah :)

4 comments:

SuRayA^i. said...

rahmah bek ko cek btul2..ye ke lists tu sume kau perlu nh..len mcm byk je nh~~~~

safwanah said...

xbole blah btul part bestkn ade sugar daddy?..len mcm je bunyi rahmah....
ak pun pnjng list..separuh nk minx time besday..hahahaha

Orkid said...

sur: ha'ah. kene check balik. mcm ade yg tertinggal je. hahaha :P

Orkid said...

saf: mane ade len mcm (ehem2). tapi betul la kan? hahaha.