Orkid Says:

You can start anywhere and do anything with a good attitude and willingness to learn

Sunday, December 20, 2009

Cinta Pertama Saya!

Sekarang, sume perempuan gilakan vampire twilight tu. Ntah sapela namanya :P haaha. Serius saya tak minat. Not my kind of taste. And saya tak tengok lagi both movie tuh. hahah. Bile tgk kegilaan org ramai neh...saya terkenang kisah cinta lama saya. Cewah! hahaha
Kenal tak sape ni? I bet ramai tak kenal.. Dialah David Boreanaz. Kalau ingat, siapa2 yang lahir tahun 1988, time kita awl sekolah menengah maybe dlm Form 1 - Form 3, drama series Angel and Buffy the vampire slayer sangat terkenal.



Ini muka dia jadi vampire.
Ouh. ouh. I was really in love with him ok! Sampai dulu siap boleh crush dak laki yg resembles him - jahat tapi baik, mysterious, tough n muka mcm 2.
Mmg saye gilekan sangat lah David Boreanaz. Tgk crite dia every week dgn rasa penuh excited. Dan saya pernah mengaku saya ni Cordelia sebab dalam cerita Angel, dia suka Cordelia.
hehehehe. Memang gila la..kelaka plak pikirkan mase dulu2 nehhh..

2 comments:

Farhah (applegreen) said...

oi2 abeh tuh dr. f***** (harap maklum bukan fauzan yer) cinta ko yang ke berapa? upppsss :P

Orkid said...

haahha. xterkira. kene carik calculator kot :P