Orkid Says:

You can start anywhere and do anything with a good attitude and willingness to learn

Thursday, December 17, 2009

Pernah terfikir tak?


Korang pernah terfikir tak?

Segala yang kita plan.

Kita plan nak grad by Ogos.

Kite plan nak kawen by umur 25.

Kite plan nak keje situ cni.

Kite plan nak siapkan FYP.

Kite plan nak g sumwhere ptg nih.

Tiba2.... kita ditarik nyawa.

Tanpa sempat buat apa2.

Ketika sampai saat dan ketika kita mati.

Tak sempat lagi nak bertaubat.

Atau membetulkan apa yang kita dah buat salah.

Tak sempat nak achieve all our dreams.

Dan kehidupan kita hanya seorang..dalam kubur.

Apa nasib kita kat sane?


Sanggupkah anda meninggalkan dunia?

Atau lebih tepat lagi....

Bersediakah anda untuk MATI??

3 comments:

Farhah (applegreen) said...

uhu...aku dah laame pk..sampai takleh tdo ok!aih-aih~

M said...

oo..ni dh konfom kawen 25 la ek

Orkid said...

uiks. tak confirm la. perancangan sape2. tiada kaitan yg idop or mati. haha.