Orkid Says:

You can start anywhere and do anything with a good attitude and willingness to learn

Wednesday, August 19, 2009

Senarai Kesyukuran Saya

Mari kite buat senarai kesyukuran!

1. Saya bersyukur sbb saya SITI NUR' RAHMAH BTE MUHAB SHAH. Bkn org lain

2. Saya bersyukur mama n ayah bg nama tu. Even ramai kata nama nenek2. hehe

3. Saya bersyukur saya masih hidup sampai skang

4. Saya bersyukur masih ada mama n ayah

5. Saya bersyukur ada famili yg sgt bahagia

6. Saya bersyukur sepanjang 21 tahun saya idup, tak pnah tgk mama ayah gaduh not even bertengkar kecik

7. Saya bersyukur sehingga skang saya masih belum menghadapi kematian org yg dkt

8. Saya bersyukur saya dpt pendidikan yg baik

9. Saya bersyukur saya sempurna physically

10. Saya bersyukur dpt join ESQ. Pengalaman yg sgt menakjubkan

11. Saya bersyukur dilahirkan di Malaysia

12. Saya bersyukur sbb saya wanita

13. Saya bersyukur sbb mampu menyayangi dan disayangi

14. Saya bersyukur dilahirkan dilahirkan Islam

15. Saya bersyukur saya masih dara

16. Saya bersyukur mempunyai selera makan yg kuat

17. Saya bersyukur sbb saya berupaya belajar hingga peringkat uni

18. Saya bersyukur atas pencapaian2 saya sebelum ini

19. Saya bersyukur sbb dpt merasai keperitan menjadi MPP

20. Saya bersyukur saya ada bisnes sendiri

21. Saya bersyukur ada family trademark (ehem2). haha

22. Saya bersyukur saya ada OJAN.

23. Saya bersyukur saya ada tahi lalat

24. Saya bersyukur saya ada sedikit ciri2 kepimpinan

25. Saya bersyukur keluarga sentiasa support my interest

26. Saya bersyukur bkn single lagi. haha

27. Saya bersyukur ada sense of humor. At least to my b.

28. Saya bersyukur blog saya tak dibaca ramai. so boleh tulis pape. haha

29. Saya bersyukur muka saya manis. Tak lawa sgt. kalo tak ramai minat. syukur2. haha.

30. Saya bersyukur dgn bdn saya sekarang

31. Saya bersyukur sbb taw masak (taw yer..bukan berbakat.haha)

32. Saya bersyukur sbb dilalui ujian2 idup

33. Saya bersyukur ada kekasih hati yg sgt lembut, memahami

34. Saya bersyukur saya belajar di UTP

35. Saya bersyukur ada kwn2 yg best.

36. Saya bersyukur sbb ada koleksi kasut.hehe

37. Saya bersyukur ada koleksi shawl yg byk. hehe.

38. Saya bersyukur saya ada blog

39. Saya bersyukur ada koleksi mekap n brg free. haha.

40. Saya bersyukur ada gmbr2 yg cantik yg ditangkap oleh Anep manis. hehe.

41. Saya bersyukur tidak berkahwin skang atau masa tdekat

42. Saya bersyukur pnah intern dgn global company - Ernst & Young

43. Saya bersyukur yg saya sederhana..bukan kaya atau miskin.

44. Saya bersyukur saya bukan high maintenance and brand concious.

45. Saya bersyukur FYP saya adalah topik kegemaran saya

46. Saya bersyukur saya ada darah Jawa.

47. Saya bersyukur saya sihat...

Hahahaha. List kesyukuran ni utk kita refleksi diri dan mhargai each n everything. Pg2..kita bgn, hrusla bsyukur :) Mari kwn2..buat senarai syukur anda skang :)

Ya ALLAH..sembuhkanlah Mak Long aku yg terlantar tenat di wad.. Dialah yg menjagaku selama 8 bulan di KL. Dialah mak aku selama nih..Ya ALLAH..

P/S: Air mataku sentiasa bgenang memikirkan dia. Ya ALLAH, peliharakan dia ya ALLAH..

3 comments:

hanseong said...

19. Saya bersyukur sbb dpt merasai keperitan menjadi MPP

Bersyukur!!! =P

P.S. Asal takde link ke blog aku nih? hehe =D

Orkid said...

alamak! takde yer. hahaha. will do it later papa! jgn mrh. hehehe

papa! jum2 wat senarai kesyukuran.hehe

Fauzan Abdullah said...

yeah! my name is listed :D