Orkid Says:

You can start anywhere and do anything with a good attitude and willingness to learn

Sunday, June 12, 2011

Weekend Trip!

Assalamualaikum (sambil tersipu2 malu dah lama x update blog ngeeee)





Minggu ni genap 4 minggu berturut2 weekend tak lekat kat umah hehe



Another trip makan weekend nih.



Ke kerteh untuk menghadiri majlis perkahwinan anak kawan ayah. gituuuu



jauh tuuuuu...tapi disebabkan memikirkan nanti masa cik orkid kawen sape nak datang kan so marilah ikhlaskan diri ke sana.




I just love the combination of weekend + family!
*muka penat dan mungkin tgh pikir bilaaalahhh turn aku plak haha*


Balik hari je...tapi odw balik 4 kali berenti utk makan hak3. Bukan sbb tak kenyang makan kat kenduri tapi mmg perut sume berkapasiti lori mmg la begitu.


pertama: pantai kemasik kerteh. makan segala haiwan laut bercelup tepung.




kedua: beli lemang n sata yg super sedap utk dimakan di dalam perjalanan. lemang kijal tak silap. sumpah sedap!






ketiga: singgah makan di Tasik Gambang. mee kari yg pemes tuh. sedap!!




keempat: shell station beli makanan ringan



T.T .....gemoookkkkkk



sangat seronok dpt berkumpul dgn famili :)



bersama famili di lokasi x utk project x shhhhh :P (bukan project kawen, dun wori nanti ramai plak ping tanya hahaha)

P/S: OK. Lepas ni berazam untuk amek more pictures and tulis post yg lebih berinfomatif hehe.

3 comments:

Farhah (applegreen) said...

jgn riso.anda masih x gemuk lagi. aku dah gemokkkkkkkk kebabommmm!

joe said...

ewah cik orkid kitaa.. pki kebayaaaaaaaaaaa plak. x pernah nmpk u pki kebaya pun.. hahahaa.. muka u dekat meja makan kenduri tuh dah habes ikhlas lar tuh? hahahaa..

eh, mee kari femes mana? x tauuu pun gambang ada tasek. tepi traffic light tempat org mancing tu ke?

Orkid said...

peah: aku sumpah da gemok beb hahaa
acap: mee kari kat perhentian bus gambang. kat simpang 4 x silap. haah tmpt org mancing. kebaya tu da lame gile...i matching dgn maxi skirt hehehee