Orkid Says:

You can start anywhere and do anything with a good attitude and willingness to learn

Sunday, April 3, 2011

Kenapa oh Kenapa?

Kenapa takde online shopping utk grocery? Klik2 je pastu ada delivery at your doorstep? Kenapa takde delivery utk makanan yang bukan fast food? Bayangkan tgh lapar senang2 je boleh order nasi goreng paprik pastu orang hantarkan. Ohhhhh i really want to setup that kind of biznes. peah! mari collaborate! PS: Tgh mood super malas nak keluar. I think most of us pon mcm tu. Nak kena drive lagi, nak kena parking, nak kena beratur. Esp if you are alone...sumpah malas!!

2 comments:

chelo0p said...

babe, kat sunway ade sume tu.hehe. nak lunch, nak dinner, even nak sahur pun, call je. smpai segala nasi goreng depan muka.

Fauzan Abdullah said...

http://www.doorstep.com.my/index.php