Orkid Says:

You can start anywhere and do anything with a good attitude and willingness to learn

Thursday, April 8, 2010

Pre EDX

I love my poster!! Coz its pink n purple. hahaha.


Dah 2 minggu sangat busy.

Extremely busy.

Study ke ape ke.

Memang dah tak pikir ok.
(Cehhh selama ni pnah pkir ke? hehe)

Last time berpoya2 sebulan lepas mngkin? Lame tol tak g Ipoh, tengok wayang, dating.

Banyak sangat mnde2 pelik terjadi. Banyak sangat nak cerita kat blog. Tapi delay je.Semalam, presentation pre-edx. Memang confirm la tak dapat EDX. Feedback tak berapa bagus. Coz I try to introduce new approach in KM. I know in terms of development, tak nampak sngat. Tapi i think the value of research sangat tinggi.

Cakaplah apa saja. I believe in my project. hahahaa. *poyo*
**ni muka lepas kena komen macam2 dgn evaluators. hehe. ade aku kesah??**

OKLA.

Special gratitude to Ojan.
Special thanks to Yun, without ur help, i'd be nothing.
My dear housemates and coursemates.

And of coz...my beloved SV!! Ms. Mazeyanti.
She's reli nice ok. Even cerewet, tapi i owe u sooo much taw. Nanti i belanja makan k.

Cessss macam dah grad la plak kan. hahaha.

Walau agak down, tapi Cik Orkid tetap hepi (*poyo lagi).
Nway, malam tadi satu kejadian yg tak diduga2 dtg. Tiba2 tebuan yg besar ok, datang sengat.
Seumur idup mmg tak pernah kena. Sangat2 sakit. Sangat.

Thanks to my housemates esp Peah, Sur, Farah. N of coz my saviorrr ojan la sape lagi. nak kene nih :P dahla tgh pulun wat dissertation. kena kat tgn. oh. sungguh ujian. hehe.

n da worst part, doc tak dpt nak bg painkiller utk thn sakit. coz im allergic to most of medicines. So??? haaa kena tahan sakit je laaaa. hmmmm...

Muka ojan mmg cuak (or pura2 cuak). Pas g klinik, dia beli ais as prescribed by doc utk kurangkan sakit. Know what?? Die beli ais satu plastik bsr mcm nak wat kenduri ape ntah. OK. Comel kot. heehhee. Thx dear!

Apapun, bersyukur masih dikuatkan hati untuk menempuh semua cabaran. Syukur ya Allah.

1 comment:

Fauzan Abdullah said...

uikkss...

jgn kecoh2 :P

malu k~