Orkid Says:

You can start anywhere and do anything with a good attitude and willingness to learn

Friday, April 16, 2010

Gathering ITIS lagiii

Tadi selesai sudahlah meeting antara Jared, Bobo, Matpi, Keane, Pedot, Zeti, Nita n Cik Orkid. Kami plan for another gathering!!

This time to LANGKAWI!!!

Sangat sangat sangat tak sabar!
Setelah bertahun2 kita kenal, akhirnya akan terpisah juga.

OMG!

Sangat excited utk pegi sana. Tapi bila balik, rasa sayu kejap.Ini bermakna, inilah antara aktiviti terakhir kita. Banyak sangat memori kita dah cipta bersama. Dari awal2 kenal, macam2 konflik, kongsi suka dan duka.

OK. Memang sedih.
Jom layan sikit aktiviti kita eh..

Sori tak ikut susunan. Dan banyak gambar Cik Orkid rembat jeh.

Ini semasa projek bersama orang asli. Best kan? Ingat lagi tak?


Masa melantak kat Tenji
Trip ke Melaka..IGC..Super best!!

Ini kami girls day out masa nak abes intern. Nanti kita kalo dok KL, kita mesti gi Skywalk ok!


Ketika sama2 cemerlang semasa intern dahulu.



Kanak2 yang mendakwa diri mereka balik awal utk FYP.


Kanak2 rumah yang hot. hahaa.
Kanak2 yang buat trip ke Gua Tempurung. Cayalah!


Semasa zmn foundation. Tak sngka kita dah zaman final year final sem.

Buat gila dgn join show tarian. eh eh. ye ke? hahaa

Zaman intern. Zaman kua je tak hengat dunia.

Zaman intern zaman gila brg free. hehee.


OK. Ramai dah berubah. Dari gemuk -> kurus, Kurus -> Gemuk, Biasa2 -> Glamer, Hitam ->Putih, Single -> Berpunya

Macam2 lah. Kita membesar bersama2. Cewah!

Cik Orkid terpikir, selepas ini kita membawa haluan masing2. Jika haluan Cik Orkid tersasar, masih pandangkah kwn2 yang dulu kita kongsi air/makanan sama2 kat Cik Orkid. Masih tersenyumkah mereka yang bwk kete besar2, beg mahal2?

Masih boleh bergelak ketawakah kita? Masih ingatkah nama kita?
Masih ingatkah memori yang memalukan/bodoh/suka duka kita?
Masih berertikah tanya khabar kita?
Masih caringkah kita?

Walau apapun jalan yang kamu semua pilih, Cik Orkid sentiasa doakan kalian. Malah Cik Orkid memang tak pernah lupa doakan kejayaan bersama. Ikhlas.

OK. Sebelum Cik Orkid tiba2 nangis sebelum sampai masanya, baik Cik Orkid berenti.

Satu je pinta Cik Orkid, mari cherish the last time we together. Dimana kita masih dalam status yg sama. Takde pangkat, takde harta (wah ekstrem) ahhaa.

Pesanan penaja ---> Joinlah trip ke Langkawi, pls :D

3 comments:

Fauzan Abdullah said...

jjooommmm!!! tak sabar nie!!!

lets rock babe!!! erk. :p

kersani said...

:)

a beautiful post....

Orkid said...

ojan: jommm
matpi: beautiful memories :)