Orkid Says:

You can start anywhere and do anything with a good attitude and willingness to learn

Wednesday, October 7, 2009

Peristiwa seminggu~

Blog kini jadi medan lepaskan perasaan.

Its tough to be student.

Hahaha. To be precise, its tough to be a human. But we became a human for a reason.

Anyway, last week merupakan hectic week. (Also diz week and following weeks :P )

Just quick update on what Rahmah's been doing for the last couple days.



Acara men'single'kan diri di mapley.

Serius. ketawa je.

org len pon pandang len macam. haha. tu la jdinya 8 orang bertemu. adui.
pecah perut!






khusyuk makan :P




3 'single ladies' yang paling kuat gelak. hahaha



yg lain gelak. peah tak. nape ye? :P




muke ku yg gelap. haha. dan berminyak.







Kemudian,
last weekend. satu pengalaman penuh keajaiban.

Sangat2 bersyukur dapat jadi ATS. Kawan2!! betulkan? memang best giler kan ESQ?
Rugi bagi siapa2 yang tak ikot. Tapi takpe. doa byk2 kita dapat join next tyme :)

ESQ kali ni, sebagai ATS, barulah saya rasa layak menggelarkan diri as alumni.
Setiap pengajaran sungguh terkesan di hati.

bersama para ATS and ESQ team yg sgt best!!

Menjadi ATS dalam merupakan satu rahmat yang tak terhingga bila boleh dikatakan setiap module saya alami.

Mungkin last time kurang terkesan. tapi kali ni. terasa dalam hati. menitik2 air mata..

Dengan sharing dari pelajar chinese yang ikuti training (see..non muslim pon join. dis is a comprehensive training)

penat memang penat tapi semasa training sikit pon tak rasa.

ntahla. susah nak describe the feelings. InsyaAllah next sem ada lagi (doa byk2) so kawan2 yang tergerak nak pegi, pegi la.. boleh tanya alumni lain.
memang sangat tak rugi..

P/S: Alhamdulillah.. :)

1 comment:

Farhah (applegreen) said...

aiyooo..muke x posing langsung aku time tuuuhh..hahaha!