Orkid Says:

You can start anywhere and do anything with a good attitude and willingness to learn

Wednesday, September 23, 2009

Wonderful 3~


230906

Tarikh kami memahat cinta.Cewah!

Di Casa Rachado Resort. (Org bertraining kami merendek plak. haha)

"Still fresh in my mind.

Every words u said..

Every pledge u made...

Every hope u shared.."

He is the one and will be the only one.
He is my first love. No doubt.
He still the one I love.


Sememangnya kisah kami ada naik turun. Ada je drama.
He’s not the best but he is the best for me.

Still lingers in my mind.
Mukanya yang penuh pengharapan..senyumnya..keikhlasannya…
Masih terbayang lagi. Saya terkelu dgn kata2 nya…
Dia meluahkan isi hatinya dalam 20 minit. Tapi saya? Tak sampai 2 minit.

Kelu lidah. hahaa.


Wan Mohd Fauzan..
Nama yang dulu sangat asing. Tak pernah termimpi, terbayang.
Dulu saya masih ingat dgn egonya saya berkata “He is only my friend. And I can differentiate between love and friend”

Tidak boleh blah…

Haha. Serius dulu pernah mengutuk dia. Sentiasa Nampak keburukan dia.
Tapi kini..dialah lelaki yang pertama bertakhta kat hati.
Dulu…boleh kata semua marah or tak suka or cant accept dat I bercinta dgn dia
Tapi skang makin ramai kata bertuah dapat dia..

B syg…
I’m not perfect. I really am. Kalau dikira diri ni dgn u.. haih. U memang sgt2 penyabar.
But I never give up to learn about u. About relationship.
Hehe
At some point, seyes saya tak sabar nak kawen dgn dia. Bina hidup sama2.
Tapi beban dan ujian sangat besar.
Saya sanggup tunggu untuk pastikan kelak kami bahagia.
Alhamdulillah..
Family masing2 memang beri kepercayaan penuh. Saya sekali2 tak mahu hampakan mereka.
Semoga Allah sentiasa menjaga hubungan kami.
Saya tahu Ojan adalah ujian terbesar. Contribute paling byk dosa. Haha. Ye la even kami tak wat mende tak senonoh tapi tak elok la bukan muhrim rapat sangat.
Untuk pasangan yang tengah hangat bercinta..


Peah n ishak
Saf n remy
Sur n keane
Nisah ngan daud
Dila n ajat
Nita and kamil


Dan sape2 lagi....
Jum kita betulkan niat dan sama2 berdoa hubungan kita sampai akhir hayat dgn ikatan suci – pernikahan. amin :)
P/S: Ye...saya tak dapat pape dr dia. N saya pon tak bg pape utk dia. Love, care n attention worth thousands time more den gifts :) tp ade "hadiah" pling sweet saya terima. haha. nanti akan diupdate kat blog

5 comments:

Farhah (applegreen) said...

rahmah, kalo niat untuk kawen betol lah kan?hahahha~jum2!kumpul duet cepat..kawen same dengan aku~tarikh couple dah sebelah menyebelah hari jer...kawen jum r sebelah menyebelah gak~hahahha!=P *ape ko merepek farhah*

safwanah said...

wahh..tahniah..gile sweet..semoga berbahagia...

tienzyee said...

20 minute?
hmm

SuRayA^i. said...

eh super senior dr aku (sbb da 3 thn).
ye mmg korg byk drama eheh~
neway semoga berkekalan~

Orkid said...

peah: duit tu satu hal. sedia or tak lg mslh besar. bsr tanggung jwb. tkot2. hehe

saf: same goes to u :)

chen: yurp. lame kan? haha

sur: drama tu la tmbh perisa percintaan. hahaha.

nway~ smoge bkekalan sume!