Orkid Says:

You can start anywhere and do anything with a good attitude and willingness to learn

Tuesday, September 8, 2009

Ayat2~

"cinta plg suci is Cinta kepada Allah.
and if i mencari teman wanita unutk menyupurnakan lgi hidup i..
cinta i ade lah cinta plg suci :)"

ayat nur kasih kot. ojan cakap. tapi tadi dia bg kat saya.

saya bertanya "cinta i cinta apa?"

"cinta i kat u..
so dat u can guide i and mewarnakan hidup i di dunia..
and akhirat too
insyallah :)"

amin b.. amin. kita sama2 menjaga hati yer.


saya men"show off" ayat2 nih.

org lain ada blog tak pernah show off mcm saya kan?
tak show off bakat dia.
tak show off apa dia wat kat awek dia.
tak show off aktiviti hariannya.

kalo mcm tu apa gune belog?

fine baby fine.

saya punya belog. suka hati saya nak show off. hehehe

3 comments:

SuRayA^i. said...

ak xnk tulis ayt keane dlm blog, nnt sume org muntah kang ngeh2~

Farhah (applegreen) said...

haaa..betol2 rahmah...aku pun skang tgh mengembangkan bakat2 show off aku kat blog aku~=P

Orkid said...

sur: xpe. tak tulis pon org da muntah.muahaha.

peah: aku saje je nak tnjuk skill show off aku. alang2 kan? :P