Orkid Says:

You can start anywhere and do anything with a good attitude and willingness to learn

Thursday, September 17, 2009

Sowie :(

Mlm tadi sangat la terpenat.

Ada assignment BCL and ADS. Alhamdulillah KMD da siap.

Group saya sgt mantap. Sowie sume sbb dapat ketua yg takde technical competent T.T

Malam tadi nak gak wat terawih. Lepas tu nak gak join meeting ESQ n gi wat closing. Kol 12 baru balik. Terus bergegas siapkan BCL

Sebab mula2 ada niat dgn peah tanak wat ADS.

Pas2, wat la gak sebab teringat kena wat.

Baik. Kami da wat ckit hari tu. Ckit.

Malam ni kena la sambung. Tapi saya nak basuh baju lagi. Kerja2 lagi. Maka saya serabut :(

Dan bila serabut. Tak dapatla wat ADS yang saya tak mahir lagi tuh.

Peah..mntak maaf dari hujung rambut ke hujung kaki.

Aku taw mesti ko rasa x best group ngan aku. Waaa!!

Even dia sikit pon tak bising tapi saya rasa sgt tak best. If i could, i would do taw. Tapi saya insan lemah. so last2 dia dapat siap. part saya kami apply sistem barter.

Aiyo. Saya berasa tersangat teruk sekali.

Peah!!! pasni aku tak wat lagi k. PROMISE!!

Sayang my cookmate, coursemate, gossipmate. hehehe. Muah!

Sori sgt2. My BAD

1 comment:

Farhah (applegreen) said...

hahahaha..bongek jer post nieyh~aku okay jer wat ads tuh laaa...sebab aku x puas hati selagi x dpt..hahaha~takpe2..pasnih ko study coding tuh..kang tak study mmg hampeh je aku wat..hahah~cyg ko jugak~muah2!(gedik2 mcm gaye lana)hahah