Orkid Says:

You can start anywhere and do anything with a good attitude and willingness to learn

Friday, February 17, 2012

Wedding Idea: Groom's Wear

Fed up memikirkan nak design apa untuk my wedding reception and solemnization..sebab nak semua! Serius rasa macam kalau boleh masa wedding nak tukar baju 5 kali (memang xla kann).



I have booked one designer for my dress tapi i akan buat baju baru jugak dengan lian newlyweds. Seronok sangat she agreed to my idea. Will post about my inspiration next ok? :)


Ok.. disebabkan otak dah overload dengan semua baju yang lawa, so I googled for groom's inspiration gak. Kadang2 rasa kesian dengan kaum adam sebab balik2 tu je la design dia hahaa. I am soo grateful to be woman!



Ni memang perfect for wedding reception!




I memang suka kalau lelaki pakai vest dalam dia..lengkap dengan kot. omg. serius hensem. heehehe.


dan ini untuk flower boyyyyy. (yeke flower boy? hentammmm hahaha) cute gile kan? i memang akan pastikan dia pakai camni hahaha
source: here


2 comments:

shidaidris said...

yang, i still lagi cannot decide for my reception dress tailor. u upah ngan sapa ye baju, boleh tau sbb ingat nak try.

tailor tu sangat mahal yang i book sekarang, over budget

Fauzan Abdullah said...

haha! okie i will tempah baju exactly mcm tuh! like the tie.

2nd part. flowery boy. suka gile!
nnti i akan paksa smua anak sedara i pkai mcm tuh. hahah :D