Orkid Says:

You can start anywhere and do anything with a good attitude and willingness to learn

Saturday, June 19, 2010

Ini Ayah Saya~~


HAPPY FATHER'S DAY!

EN.MUHAB SHAH BIN ADAM

Ayah yg fit lagi tough (sekarang mungkin dah buncit. haha)
Ayah ialah my inspiration
Ayah mmg rapat dgn saya (anak sulong katekan) haha. tp dia mmg rapat sgt dgn anak2 dia..
Ayah selaaaalluuuu gaduh dgn saya. Balik je sure bising sbb gaduh. Gaduh2 manja katekan.
Hari tu, ayah beli makanan kat pasar malam. Tup tup dia terbeli jagung bakar sebab ingatkan cik orkid kat umah. Alolo sweetnyeee. haahah. I noe u miss me :P

Ayah memang penting esp utk anak perempuan. Sbb dia lah lelaki pertama yg hadir dlm hidup seorg perempuan. Dialah yg lift our confident, make us feel like women, care for you, make us feel beauty and our shield.

Ayah mmg sgt sabar... Jaga sepenuhnya my mom. Buat semua kerja rumah. Care for his children. Stay happy even byk problem.

Paling penting, dia masih seorg lelaki even mama dan ayah jauh berbeza. Seumur hidup cik orkid tak pernah tgk my parents bergaduh (sumpah!) --> maybe ada bergaduh tp bkn in front of me. I adore how he educated us, mama, kngah n aiman.

Masa sakit, dialah yg bersabar bangun tgh2 malam urutkan cik orkid.

Dia tak pernah ada perempuan lain selain mama..

Dia sgt caring wif his family selain our family.

Dialah imam kami yg membudayakan solat berjemaah, makan bersama everytime, mengajar mengaji kpd sepupu2 dan jiran.

He is my man... Ayah, i love u soo much :D

2 comments:

'Afeefa Nawfa said...
This comment has been removed by the author.
'Afeefa Nawfa said...
This comment has been removed by the author.