Orkid Says:

You can start anywhere and do anything with a good attitude and willingness to learn

Wednesday, December 29, 2010

She's not single..anymore :P

Weekend lepas dari Bangi ke JB and on the same day ke Kuantan.

Plan A: famili dtg pick up from Bangi n go to kuantan
Plan B: follow kdila balik kuantan

Dua2 plan pon tak jadi. Jadi plan c: naik airasia gi jb den trus ke kuantan

Haih2. Melayang duit haaha.Ni sume sbb sikap careless yg tak bertempat. Atm card tercicir tgh sibuk shopping kt sogo. Bleh je renew tapi passbook pon da bertahun2 hilang. so terpaksa wat kat jb. Terpaksa gak coz sume duit kat akaun c2 je. So azam next year utk jadi lebih berhati2 dan mmg amek berat even for small things. I always take for granted of important documents, bills, certs.. mmg byk mnde jadi bcoz of my bad habits. so kene berubah! hehe

Then, ke kuantan. My besfren mase sekolah dulu. mmg besfren. rapat gile. lama tak jumpa. dah terputus hubungan. hopefully pasni kite keep in touch k?


Alhamdulillah i was there masa akad nikah tu. takde perasaan sgt. hepi for my fren. she cried. trus terpikir cik orkid akan nangis tak nnt hehe.



she is soooo pretty. mase sekolah dulu relax je kata xnak kawen whatever not. tetibe die dulu yg kawen. btuah betul dpt dia. sgt baik, cantik and blur2 gitu hahaa.


haih bila kawan kawen seharusnya kite yg dtg utk mkn nasi minyak pon org sibuk tanya. amin amin amin sesiapa yg doakan cepatnya berlangsung perkahwinan. Doakan sekali ada org nak sponsor hehe.

Anyway, cuba bayangkan cik orkid pakaim spek. bayangkan. bayangkann










...................







.........................










........................










...............














..................









................................









........................









tadaaaaaa











buruk hokkayyy but i guess i need that soon. aiyoooo sedihnyaaaaaaa. how how how?


2 comments:

joe said...

sameeee lar!!! I need to wear one soon. damn, dah x nampak signboard kot bwk kereta.

*kawan-kawan, take note: kalau syg kereta, please dont let me drive at night. hahaha

Farhah (applegreen) said...

hahaha.ape lagik mah~lens sudehhhh