Orkid Says:

You can start anywhere and do anything with a good attitude and willingness to learn

Monday, November 23, 2009

Call me Gedix!

Yeah..

Nak taw ape minggu paling best dalam banyak2 masa kat UTP?

haha. For me, the best time in UTP is mase study week or exam week.

Baik. Mari kita same2 BOOOOO kat dia

hahaa.

SERIUS.

I like study week. I think Sur pun skang mesti suke kan? hahaha.

Inilah masanye utk berkepit 24 jam dgn B. (eh eh ko bukan dah berkepit 24 jam dgn die ke?)

serius, diz is the true happiness.

bgn pagi, ok. nak wat sarapan ape eh utk b?

ptg. sesi rancangan pecah dapur dgn Peah.

serve my B. 24-7.

Dan apekah masa paling tak best?

Masa cuti sem

Baik. Boooo lagi kat aku. hahaha

Kekanda di medan timur, adinda di pentas selatan --> sile nyanyi dgn nada Pertiwi

Kami jauh dipisah benua Eropah dan Afrika. Erk. Motip?

Jadi, anda harus pahamlah kenapa blog ini berkulat. Saya busy dgn hal rumah tangga. hehe.

Honestly, dari foundie 2nd sem, kami dah stadi secara berjemaah. Foundie 1st sem? saye tak stadi. haha. Jadi, belajar without him is impossible. Same goes to him gak.

Nanti if ada surat kabar nak interview tny rahsia kecemerlangan (eceh. berangan) for sure saya akan ckp, "Rahsianya mudah shj, stadi bersama pakwe"

Hahaha. Kuar paper muka dpn trus kene banned sbg perosak bangsa.

Ok. Dah. Mengarut. Paper last ADS hari rabu. Baru tadi abes CE. Tapi hari neh berpakat tak mahu stadi sbb cuaca sejuk. haha.

Oh my....excited nak balik JB..tp...ditinggalkan B juga satu derita ok.

Satu hari pun dah nak nanges2 if tak jumpe die. Jap je pon da msg2 say miss u sume.

Ok, Fine. Call me gedix now.

P/S: Thanks dear coz jadi a very gud listener mlm td. Rase sgt relief bile dapat diskas hal taboo dgn dia. Sooo sexy ok. :P

4 comments:

Fauzan Abdullah said...

huhuh..so sweet of u..for me..plg best..sbb dpt mkn..haha..tgk lar perot aku..ttp mcm tuh jgak..she makes my flabby fat expand and expand..hahah..

jom pgi bercuty!!! *erk..tba2

SuRayA^i. said...

taboo ape weyh?

mmg ak suke pun bile stdy wk *ehem kantoi*. 4 d reason yg agk sme mcm ko la kn..pas stdy wk+exm wks mungkin jgn brharap. nx sem lg ah mcm jgn brharap je nh. buleh plk keane jdik pm fesco.da final sem kot!!!~~~~~~~~~~~~ T______T

Orkid said...

taboo? adela~~~ rahsia2. :P

aiyoooo sengal la keane. ckp aku yg xleh let go. padahal die laaaggiiiii la. abesla berperang dgn mazeyanti lagi :P

safwanah said...

waaa....ko pun emo jugak....sye sudh strt emo utk next sem...yg nk berpisah dua minggu ni pun memg sudh tentu air mata mengalir...next sem guling2 ak agaknye.