Orkid Says:

You can start anywhere and do anything with a good attitude and willingness to learn

Saturday, August 20, 2011

Jam Istimewa



Musim puasa ni memang musim mngeratkan silaturahim dgn kawan2..

Selalu ada je arrangement utk gather. I like! :)


Anyway, gambar kat atas tiba2 ada bulatan merah.

Tula salah satu "treasure" yang memang sy akan pakai. Wajib!


Pemberian Ojan 2 tahun lepas masa birthday. Yes..hanya jam. Jam yang sangat berharga bagi saya..


Dia pernah share yang dia xdapat bagi sebanyak bf lain. Tapi apa pun dia bagi memang akan saya treasure. Action speaks louder than words. Your love beats all the possessions in the world. Priceless!


Entry yang agak cheesy. Tapi I would like to thank him for just accepting for who I am. Gently layan me even I'm at my worst.


Saya ada impian yang sangat tinggi. Semoga Allah permudahkan :)

Update: Jam ni dah berusia 3 tahun sebenarnya hihi

3 comments:

Farhah (applegreen) said...

amin.amin. :) ko dengan ojan memang sesuai dear. no worries!

SuRayA^i. said...

ok komen sme cm peah. haha~

Fauzan Abdullah said...

Duit interns tuh. hehe.. btw thank for appreciating and take a good care of it :)