Orkid Says:

You can start anywhere and do anything with a good attitude and willingness to learn

Sunday, July 24, 2011

Krabi & Outfit

Dah 3 minggu after krabi trip. Lepas krabi memang busy gila dgn project Go Live.

Bagi alasan kan? haahhaa.

OKOK. Sebab dah basi maka memang my friend dah tolong update lah kat blog dia. Sangat informatif and best. Sila klik:







Bagus kan? Sur sangat rajin tulis semua ni! Thanks a lot dear!!


So sebab tak tawu apa nak cerita lagi kan. Maka, marilah buat post syok sendiri.


Ini post untuk show off baju apa yg saya pakai kat Krabi. Chehhhhh baju recycle je pon T.T


Anyway, this is the good thing about vacation with girls. Ada semangat pakai baju lawa2 sikit. And pakai mekap. Kalo x jangan harap~~~


OK this is my outfit masa 1st day. Ala2 traveller gitu :P




Hood dia memang sekali. I love shanaz scarf. Berkilat! Dua2 pon memang baju lama hehee.






1st day kat krabi kami ke phi phi island! Hari sebelumnya semua cuak2 nak pakai baju apa. Semua xnak kalah beli baju warna warni. hahaha.





Ni lah ktorang nak pegi island tour. Tourist lain relax je pakai 2 pieces. Kami? Berpieces2 hahahaa







Aik? Tukar outfit? haahhaa. Aku dah lah berpieces2 pastu leh main tukar2 plak.






Kain tu dibeli oleh Ojan... memang sangat nice. Mula2 tak tawu nak buat apa dgn kain tu...thanks Cik Zet sbb tunjukkan hehe




Ni pulak outfit di malam harinya. Dress animal print ni beli rm30 jah kat Times Square. Yang lain mix and match..





Tak tahu nape gambar leh jadi separuh. Dress dari ThePoplook. I like this dress! Shawl rm5 je hehehee









Naik gajah pun pakai dress ye tuan2 dan puan2



Ni pulak outfit berendam hahaha. Emergency beli. :P





Ala2 sex and the city and friends forever gitewww




Outfit last day :P


Sapa kata orang pakai tudung xleh pakai toga dress :P layan~~~









Next: Outfit masa kat private pool







jeng






jeng






jeng



















Memang tak lah kannnnn hahahahaa



P/S: OK. Kantoi xtawu nak update ape kannnn. Jadilah update pasal pakai baju ape kat krabi ahahaha.



All photos credit to Sur, Nita and Zet :)

3 comments:

SuRayA^i. said...

outfit kt private pool tetap sopannnnn. hahaha!

kucingsiber said...

aku suke thepoplook jugak~~ :D

joe said...

who wears a full dress at the beach and rides an elephant with it?

oh, U guys just did! hahahaa