Orkid Says:

You can start anywhere and do anything with a good attitude and willingness to learn

Monday, March 22, 2010

I wont give up!

I wont give up

Until you're mine

:)

Dialah lelaki yang bertakhta di hati.

Juga di hati keluargaku.

Selalu lupa dengan pengorbanan dan jasa dia.

Selalu mahukan yang lebih

Padahal yang lebih di hadapan mata.

Dialah yang sanggup dari UTP ke JB..naik bas 10 jam. Hanya satu hari. Demi menemaniku yang sedih. Kemudian, besoknya drive 8 jam membiarkan aku tido je dlm kete..

Dialah yang ulang alik dari UTP ke Ayer Tawar dgn motor. Semasa study week untuk hantar aku belajar kereta.

Dialah yang sanggup drive ke JB kerana aku trauma drive kereta

Dialah yang settle ketika aku eksiden
Dialah peneman aku ketika aku berlama-lamaan di salun

Dialah yang memilih baju aku ketika aku down tak tahu nak pakai baju apa untuk ke seminar. hehe

Dialah insan yang tadah je la bila hati ini tawar

Dialah yang sanggup tak tidur demi ku.Dialah yang sanggup datang dari apartment amek dan hantar aku balik keje.

Dialah yang sanggup berikan aku hp nya dan sanggup pakai hp yang tercabut2 tuh

Dialah yang sanggup bawak tabung duit syiling, tanpa malu beli makanan untuk aku

Dialah yang menghantar aku ketika aku tgh malam sakit

4 tahun..terlalu banyakkk.... Dan Cik Orkid sentiasa lupa...

I love u B..Im soo sori i never appreciate u..coz i've taken too much from u..



Ni gambar mase foundation taw... malu2 lagi..

Tup tup skang kami dah nak grad dahhh...


Skema tak? HAHAHA. Masing2 tangan masih di bawah. ececece~~

He is the wind beneath my wing, without him im nothing..

5 comments:

kersani said...

looks like aku kena belajar banyak dari Ojan...

bawak tabung syiling? Oh GOD!!!

:D

kagum~

Orkid said...

haha. when u reli love sum1, mcm2 ko akan wat taw.

xpyh blaja pon xpe, it comes naturally.hehe

Farhah (applegreen) said...

hahaha.duit syiling nye issue penah jadik kat aku.lepak kat mapley smpi lupe duet dlm wallet ade rm2 je.walhal dh balun magee goreng, telur, teh ais.sak g, korek duit syiling dalam kete. ishak yg byrkan.sebab aku malu~haha:P

anis nadiah said...

sweetnye ojan.tak sangke.hehe

semoge indah2 sahaja untuk anda! :D

jaa sweets said...

soo sweeetttt~