Orkid Says:

You can start anywhere and do anything with a good attitude and willingness to learn

Saturday, May 18, 2013

Sewa Baju Nikah + Dress Reception

Ok, setelah 6 bulan berlalu majlis..maka baru terbuka hati nak sewakan baju nikah n reception dress.haha.
(sebenarnya sebab langsung x muat xde harapan dah)

ok...1st of all, baju nikah. its peach color. very simple peplum labuh with attached veil at the back.
masa ni nak kelainan sikit sebab masa tunang hari tu dah pakai veil kat kepala. 


2metre shawl with attached lace yg dah siap beading sume just tinggal pin kan je.

i reli love this dress. simple n sweet je. ohhh n ada train sikit kat kain. 



 can fit M. my size masa tu. pinggang 27 and bawah 40. ehem. my height is 157. tp kain ni agak labuh sikit and ada train kat belakang.





ok..next one..reception dress. color is lilac..meaning..very very soft purple..
this dress is princess cut..material dia chiffon n fully lining. By Najib Salman

Bawah ni design dia..memang sebijik la hasilnya..  
actually potongan ni ala2 kimono dgn stash kat pinggang.


hmmm baju ni sebenarnya sangat syg nak sewa..

Ohhh ada 3M veil. bila lagi kan nak pakai veil panjang2 hehee. feeling2 princess sikit :P








if nk rent veil saja pun boleh..

size ni can fit M and L.

siapa2 nak sewa or nak tgk closer view of these 2 beautiful dresses, email me orkid88@gmail.com or whatsapp 0162022309.

1 comment:

misikahwin said...

baju pepel tu cantikkkkk... huhuhuh...