Orkid Says:

You can start anywhere and do anything with a good attitude and willingness to learn

Monday, October 8, 2012

Progress! Solemnization dress

Heloooo menghitung hari utk our big day. Semua dah start tanya berapa percent preparation haha. 50%?
Orang lain sibuk prepare wedding..kami masih sibuk setup candy buffet hehe.
Ok..nak update baju time nikah. Alhamdulillah dipermudahkan. Just nice je kat badan hehe. Tak boleh gemuk! My nikah dress by lovely Jezmine :) Tak sabar tunggu final fitting!




Ok..berbalik kpd apa perasaan now. Both of us dalam stage semua extreme. Selalu gaduh even mende kecik haha. Gaduh emo gile2 tapi tak sampai sejam. Lepas tu jumpa selalu pun rasa rindu2..cehhh. memang wajib kahwin cepat.

Alhamdulillah now dah tak kesah dah wedding ni perfect ke..cantik ke x. nak mohon dipermudahkan je! serius cant wait to be together (ok rahmah we get it)

Selain prep materially, I pun dah start jaga kesihatan. My fiance memang dah suruh rest. Dont overwork. Herbalife memang x tinggal utk breakfast n supplemen lain mcm omega 3 n habbabatus sauda. No diet for me!



Ok...my fiance belum apa2 lagi dah claim baby. Siap install period tracker in his phone. Sabar ye b~~ I pun nak cepat2 ngeh ngeh ngeh.

Doakan kami ye n siapa2 nak kad kawen tlg isi link ni  https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?fromEmail=true&formkey=dEdOTHNfQjdjdmJ1NFg0aVotcExKa1E6MQ. Semua dijemput..termasuk silent reader. Dont expect too much ye..just buat kat dewan balai raya kg :)

4 comments:

Cik Tqah said...

Baju lawaaa...jelessss...

alyn said...

All the best dear :) Semoga everything berjalan lancar Aminnn.

Siti tempah baju kat jezmine berapa ? Mahal x ?

- Salam kenal dr alyn :)

alyn said...

http://miraclesinwhite.blogspot.com/

sitirahayuamin said...

Sis..I know ur feeling that time sbb skrg tgh lalu sume tu..just mtk mase berlalu ngn cpt to our nikah day coz x larat dh nk gduh ngn tunang hari even x sampai sejam in 1 session tu...huhu