Orkid Says:

You can start anywhere and do anything with a good attitude and willingness to learn

Friday, March 9, 2012

wedding prep: handbouquet inspiration

Ya...now I need to kick my own ass to start planning on everything. I wish for simple, intimate wedding where most of the people "run" my wedding are the familiar faces..

Tak paham? Yeahhh my english is bad. *booo
hahahaa
xde, cik orkid mengimpikan wedding cik orkid disertai oleh orang yang rapat dgn cik orkid.
Contoh: floor manager by my besfren
candy buffet, photobooth and guestbook attendant by my besfren
MC or singer by my besfren

Kalo boleh semualah nak suruh! ahahaha. mesti syok. Tapi kena consider yang my wedding kat jb. Nak suruh diorang datang satu hal, nak demand tolong macam2 pon satu hal T.T

Anyway, back to our topic. I love flowers. N browse inspiration handbouquet yang cik orkid minat.
Based kat bawah ni pun dah tawu lah kan apa tema kaler wedding nanti heeheee











ok, cuba teka apa persamaan kat atas? ***derhhh hahaha
yurp...orkid + ungu

actually memang dah set apa nak kat kepala. Tu yang malas buat homework tu haha

anyway, cik orkid akan ke seremban untuk candy buffet job. Hope it will turn out nice. Amin

Published with Blogger-droid v2.0.4

2 comments:

cik ziqa said...

wahh. nice. errm, jadik amek katering dgn pak akob??


jgn lupa jemput ye nty.

Orkid said...

of coz jemput dear! hehee. x book lagi. adui. catering x tempah lagi nih camne hehe