Orkid Says:

You can start anywhere and do anything with a good attitude and willingness to learn

Sunday, September 25, 2011

A Girl's Gotta Do What A Girl's Gotta Do Pt 1

From the last two weekend, I spent my time with my girlfriends
Awesomeness! heehe.

So update sikit2lah eh...

Ni la kaler idaman kahwen nanti. Cantiknyeee Put!!!


Dari kiri ain, cik orkid, sya n paan. Sya n paan mmg bestest fren kat seseri dulu. Kami ni perangai luar dalam dah paham2 hahaha. Ain pulak satu dorm dgn paan. Tak serapat mcm diorg tapi sekejap je dah "masuk" hehee.









Sedih tak dapat ke Pusat Sanktuari gajah...tak dapat gajah, deer pon jadilah! hehee. Tu memang ada sign kena datang Jerantut lagi hehe. Tapi if dah berpasangan susah la plak nak tumpang2 rumah mcm bujang2 dulu. Opppsss :p





Misi ke pahang dapat disempurnakan bila makan ikan patin masak tempoyak selama 2 hari berturut2. hehe



Seriously sgt adore dgn rumah sya. Tak berhenti2 puji. Ada wakaf. Ada landskap yg sgt cantik. Interior design yg sgt cozy. Omg dream house! Tenang je kat situ :)


Bertahun2 tak jumpa :) Syukur sgt dapat join this trip. Kenangan sume refresh balik hehe. Semoga persahabatan tak pernah putus. Amin.


Thanks a lot sya for being an awesome host! To paan yg jadi driver n ain yg jadi penyeri. Serius, one of my unforgettable memories :D sayang korang kuat2! heehe